Доставка

Поръчките, направени в Libra Passion Store не изискват потвърждение по телефона.

Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас!

Ще получите само потвърждение по е-мейл, който сте предоставили, когато попълвате данните за поръчката. Моля, проверявайте папка spam на Вашия e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща!

Ако в поръчката има няколко артикула и желаете да върнете някой от тях, трябва да заплатите сумата за цялата поръчка и с отделна пратка да върнете модела, който не желаете. Ние ще възстановим сумата за върнатия артикул. В случай, че се откажете от цялата поръчка, дължите на куриера таксата по връщането ѝ.

В случай, че поръчаният продукт не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail, който е предоставил.

Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка.

Доставката на поръчки от електронния магазин се осъществява с куриерска фирма „Спиди”. Поръчките се изпълняват в рамките на 2-5 работни дни.

Цената на доставката се начислява към общата сума на поръчката и се заплащат накуп. Стандартната доставка на пратки с тегло до 1 кг. до адрес струва 4.50 лв. Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Ако поръчката е на стойност над 50.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА. 

Всички поръчки получени в петък вечер, по време на официални празници, събота или неделя се обработват в първия работен ден след това.

Работно време:
Поръчки направени в делнични дни се изпращат от 2 до 5 работни дни.
Поръчки направени в петък (след 17:00ч.), събота, неделя и празнични дни се обработват до два работни дни след това.

Сравнение на продукти