История на бранда

May/17/2020

История на бранда

LIBRA PASSION е бранд за електронна търговия, чрез който пресъздаваме вълшебството на природата, креативността на изкуството и безкрайната любов.

Името на бранда е вдъхновено от "Везни" - зодиакалният знак, който олицетворява Красотата, Хармонията и Балансът в живота, а "Страстта" е това, което превърна една мечта в действащ бизнес.


Стараем да бъдем интересни, креативни и отговорни към заобикалящата среда, като предлагаме готови и разработваме наши собствени продукти, които са щадящи по отношение на природата, не са тествани върху животни, и не са създадени в условия на трудова експлоатация. Подкрепяме иновативните технологии, насочени към икономия на отпадъците и развитието на устойчивата модa.

Нашата мисия е да Ви помогнем да пазарувате отговорно, да се почувствате уникални, но също и да внесем допълнително радост, красота и усещане за щастие във Вашето ежедневие!  

С обич,

Екипът на LIBRA PASSION

#НашатаИстория

Нашата история

История на бранда

About Us

LIBRA PASSION не е само онлайн магазин. Това е една мечта, превърната в изцяло оперативен бизнес и житейска цел, където ние се стремим да изразим вълшебнот LIBRA PASSION не е само онлайн магазин. Това е една мечта, превърната в изцяло оперативен бизнес и житейска цел, където ние се стремим да изразим вълшебнот 2021-04-04T06:40:00-02:00 История на бранда

<p class="tw-data-text tw-text-large tw-ta text-alignjustify" dir="ltr" data-placeholder="Превод"><span lang="bg"><em>LIBRA PASSION&nbsp;</em>е бранд за електронна търговия, чрез който пресъздаваме вълшебството на природата, креативността на изкуството и безкрайната любов.</span></p> <p class="tw-data-text tw-text-large tw-ta text-alignjustify" dir="ltr" data-placeholder="Превод"><span lang="bg">Името на бранда е вдъхновено от "Везни" - зодиакалният знак, който олицетворява Красотата, Хармонията и Балансът в живота, а "Страстта" е това, което превърна една мечта в действащ бизнес.</span></p> <p class="tw-data-text tw-text-large tw-ta text-alignjustify" dir="ltr" data-placeholder="Превод"><span lang="bg"><br />Стараем да бъдем интересни, креативни и отговорни към заобикалящата среда, като предлагаме готови и разработваме наши собствени продукти, които са щадящи по отношение на природата, не са тествани върху животни, и не са създадени в условия на трудова експлоатация. Подкрепяме иновативните технологии, насочени към икономия на отпадъците и развитието на устойчивата модa. </span></p> <p class="tw-data-text tw-text-large tw-ta text-alignjustify" dir="ltr" data-placeholder="Превод"><span lang="bg">Нашата мисия е да Ви помогнем да пазарувате отговорно, да се почувствате уникални, но също и да внесем допълнително радост, красота и усещане за щастие във Вашето ежедневие!</span>&nbsp;&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify"><em>С обич</em>,</p> <p class="text-alignjustify">Екипът на&nbsp;<em>LIBRA PASSION</em></p>

Сравнение на продукти